Priročnik za vadbo od doma

Po vloženem trudu, znanju in času lahko končno predstavimo INVICTUS priročnik za vadbo doma, ki poleg strukturirane razlage vsebuje slikovni in video prikaz različnih vaj ter 30 različnih receptov.

Priznati moramo, da smo kar nekaj časa razmišljali in iskali način kako vam lahko ponudimo kakovostno vadbo, ki ste jo običajno vajeni opraviti pri nas.

Po razmisleku smo se odločili za priročnik, ki je sestavljen iz 48ih strani, vsebuje pa vse kar potrebujete za to, da lahko aktivni ostanete tudi doma. Čeprav smo ciljali na to, da bi priročnik deloval kakovosten in enostaven hkrati, sama sestava ni bila lahka, zato smo na končni izdelek ponosni. 

Od segrevanja, do aktivnega dela treninga in različnih metod vadbe ter prehranskih smernic, vam izdelek nudi tudi dostop do knjigice s kar 30 fit recepti!

48

STRANI

30

FIT RECEPTOV

+60

RAZLIČNIH VAJ

Čas in situacija v kateri smo se znašli je vse prej kot rožnata, predvsem pa nas je vse skupaj dodobra presenetila.

Strah pred neznanim, v tem primeru virusom, je poleg občutka negotovosti nekaj, kar je v teh dneh znano vsakemu.

Prav iz omenjenih razlogov je vadba tista navada v dnevu o kateri ne razmišljamo prav veliko, posledično več mirujemo in ležimo, manj pa hodimo in manj smo aktivni nasploh. 

V primeru, da k vsemu skupaj dodamo še dejstvo, da so fitnes centri zaprti, hitro vidimo, da to ni najboljša kombinacija tako za naše telo, kot za splošno počutje.

logo-05

Vsa vsebina člankov vključno s slikami na tej spletni strani je predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine, v mejah veljavnih predpisov.